• Tot 90% korting
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Veilig online betalen
  • A-kwaliteit tegels
  • Proeftegels bestellen
menu

 

Tegel Outlet XXL

Tegel Outlet XXL is een online outlet en biedt tegels aan tegen hoge kortingen. Het primaire doel van Tegel Outlet XXL is ruimte creëren in het magazijn van de groothandel waar wij onderdeel van zijn. Dit doen wij door A-kwaliteit restpartijen aan te bieden tegen hoge kortingen.

 

Hoe ontstaan restpartijen?

Tegel Outlet XXL is onderdeel van een groothandel die tegels levert aan dealers verspreidt door de Benelux. Deze dealers tonen altijd een compleet aanbod van tegels die op dat moment voldoen aan de wensen van de markt. Er worden dus continu tegels toegevoegd aan het assortiment, maar waar er tegels toegevoegd worden verdwijnen er ook tegels uit het assortiment. Van deze tegels blijven vaak voorraden over, hierdoor ontstaan restpartijen.

 

Waarom worden restpartijen tegen hoge kortingen aangeboden?

Restpartijen nemen veel ruimte in beslag in ons magazijn. Deze ruimte is nodig om tegels op voorraad te nemen van ons huidige assortiment. De restpartijen moeten dus zo snel mogelijk weg om ruimte te creëren in ons magazijn. Dat is de reden dat deze tegels aangeboden kunnen worden tegen extreem lage prijzen. Dit wil dus niet zeggen dat de tegels van mindere kwaliteit zijn. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit tegels.