• Tot 90% korting
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Veilig online betalen
  • A-kwaliteit tegels
  • Proeftegels bestellen
menu

Ruilen & retourneren

U heeft het recht uw gehele bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tegeloutletxxl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten van de terugzending zijn voor eigen rekening. Het is alleen mogelijk om de bestelling in zijn geheel te retourneren, het is niet mogelijk om een gedeelte terug te sturen.

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tegeloutletxxl.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via onze webwinkel koopt en op maat of volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.