• Tot 90% korting
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Veilig online betalen
  • A-kwaliteit tegels
  • Proeftegels bestellen
menu
Prijs
Voorraad
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Dikte (cm)
Kleur

Bestrating

2 artikelen
68% Paving Line Citadello Giallo
89,95 29,01 per M2
  • 20x40x5 cm
62% Paving Line Tibet Silver Wave
99,95 38,58 per M2
  • 20x10x5 cm
 

Goedkope bestrating bij TegelOutlet XXL

Wilt u uw tuin, terras of oprit bestraten, maar hier geen vermogen voor kwijt zijn? Bekijk dan onze budget bestrating. Wij bieden bestrating aan tegen bodemprijzen. U krijgt tot wel 60% korting! In ons assortiment vindt u verschillende soorten bestrating, waaronder gebakken tegels zoals waaltjes, sierbestrating en hardsteen bestrating in diverse afmetingen.

 

Budget bestrating

Bij TegelOutlet XXL staan we voor kwaliteit. In onze bestrating outlet vindt u A-kwaliteit tegels tegen bodemprijzen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat goede bestrating niet duur hoeft te zijn. Zo bent u verzekerd van een top tegel met een professionele afwerking. Bovendien leveren wij onze producten binnen drie werkdagen. Op die manier kunt u snel jarenlang genieten van uw nieuwe tuin, terras of oprit.

Bestrating is bepalend voor de sfeer in uw tuin en er zijn veel verschillende soorten bestrating verkrijgbaar. Denk daarom goed na over de stijl die bij uw woning past en welk legverband u geschikt vindt. Verschillende types hebben namelijk eigen voor- en nadelen. Hieronder geven we enkele voordelen van bestrating.

 

Voordelen van bestrating

Als u uw terras of tuin bestraat of een oprit aanlegt, geeft dit uw woning een compleet nieuwe look. Niet alleen zijn er qua stijl heel wat mogelijkheden, ook biedt bestrating enkele fijne voordelen.

  • Bestrating is onderhoudsarm. Zeker als u dit vergelijkt met een tuin of terras waar gras of planten in voorkomen. Dat betekent echter niet dat u geen onderhoud zult hebben aan bestrating. Zo nu en dan zult u onkruid dat opkomt tussen de stenen moeten weghalen.
  • Bestrating oogt ruimtelijk. Uw tuin, oprit of terras zal ruimer ogen als u deze bestraat. Ook kunt u optische effecten laten aanleggen. Dit is onder andere afhankelijk van het type steen, de grootte en de legrichting.
  • Bestrating biedt een veilige ondergrond. In tegenstelling tot gras zorgt bestrating voor een rechte ondergrond. U zult minder snel struikelen. Ook zult u een tuinset zonder problemen kunnen gebruiken. De harde ondergrond zorgt er namelijk voor dat stoelpoten niet wegzakken.
  • U kunt bestrating flexibel inrichten. Ook als u meer groen in uw tuin wilt kan dit prima gecombineerd worden met bestrating. Daarnaast kunt u bloembakken of plant bakken neer te zetten om te gaan voor een stijl die past bij uw wensen.

Bent u overtuigd door de voordelen en wilt u uw tuin een nieuwe look geven? Bekijk dan ons assortiment voor goedkope bestrating.

 

Diverse toepassingen

Afhankelijk van uw wensen en wat u wilt bestraten moet u op een aantal zaken letten. Als u uw oprit wilt bestraten is er bijvoorbeeld een sterke steensoort nodig. In dat geval moet u een dikke steen kiezen. Deze moet namelijk het gewicht van uw auto aankunnen. Wilt u echter een pad in uw tuin laten bestraten? Dan is de afmeting van de tegel van belang. Als u bochten wilt maken moeten de tegels klein genoeg zijn om dit mogelijk te maken. Hoe kleiner de steen, hoe vloeiender de bocht gemaakt kan worden. Als u uw terras wilt bestraten, kunt u kiezen voor stenen zonder facetrand. Dit zorgt voor een overzichtelijke look. Bovendien hoeft u zo minder randen bij te houden.

In ons assortiment vindt u stenen geschikt voor diverse doeleinden. We bieden de stenen namelijk aan in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Bent u niet overtuigd van bestrating, maar wilt u uw tuin of terras wel een nieuwe look geven? Bekijk dan ook onze natuursteen tuintegels of keramische tuintegels.

 

Goedkope bestrating bestellen bij Tegel Outlet XXL

Heeft u de ideale bestrating gevonden in onze bestrating outlet? Dan heeft u wellicht nog een aantal vragen over de bezorging van deze stenen voordat u gaat bestellen. Onze bezorgers staan voor u klaar om binnen 2 tot 4 werkdagen uw bestelling thuis te komen leveren. Dit gebeurt in overleg met u zodat er een bezorgmoment gekozen wordt dat u het beste uitkomt.

Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en streven ernaar om binnen 24 uur uw vraag beantwoord te hebben.